ЦСКА ще внесе над 20 милиона лева за Армията и

...
ЦСКА ще внесе над 20 милиона лева за Армията и
Коментари Харесай

ЦСКА в еуфория: Гриша Ганчев вкарва над 20 млн. лева в Армията и Панчарево

ЦСКА ще внесе над 20 милиона лв. за " Армията " и базата в Панчарево, написа " Тема спорт ". Тази сума ще бъде налята от управлението в взаимното сдружение, което ще бъде основано с страната.

Учредяването би трябвало да стане на 25 септември (сряда), когато Министерският съвет е възнамерявал да го гласоподава.

След като се сътвори сдружението, експерти ще създадат оценка на стадиона и базата в Панчарево. Клубът ще би трябвало да внесе паричната стойност на оценката. Очаква се сумата да е над 20 милиона лв. - евентуално към 22.

" Червените " ще налеят парите като капитал на взаимното сдружение. Държавата пък ще взе участие, като апортира към него " Армията " и Панчарево. В момента спортните уреди са във притежание на " Сердика спортни парцели " към Министерството на спорта.

Сумата, която клубът ще внесе в взаимното сдружение, ще е предопределена само и единствено за усъвършенствания по базата. Ръководството възнамерява цялостна реорганизация на " Армията ", а в Панчарево следва да се построи ресторант и още един терен.

" Червените " към този момент получиха виза за планиране за главен ремонт и реорганизация на " Армията ". Този документ беше главната стъпка към основаването на взаимното сдружение. В момента юридическите екипи на клуба и страната работят интензивно по учредяването му.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР