ЦСКА ще се опита да си осигури подписите на двама

...
ЦСКА ще се опита да си осигури подписите на двама
Коментари Харесай

ЦСКА ще пазарува от Пирин и Ботев Враца

ЦСКА ще се опита да си обезпечи подписите на двама футболисти от Пирин и един от Ботев Враца след края на шампионата, написа през днешния ден в. „ Мач Телеграф “.

Първи в листата за лятна селекция е националът Андрей Йорданов. Десният бранител е измежду най-актуалните имена на трансферния пазар. Той размени титулярния бек Иван Турицов за мачовете на България против Танзания и Азербайджан. Очакванията са, че ще го размени и в състава на ЦСКА от идващия сезон.

Както е известно Турицов към този момент отхвърля да си възобнови контракта с „ алените “. Освен Йорданов селекционерите на ЦСКА имат интерес и към Иван Тасев. 21-годишното крило се счита за един от най-перспективните наши футболисти и може да ускори съществено атакуващата мощност на „ алените “.

Трети в листата за лятната селекция е от Ботев Враца, само че е младеж на Пирин. Става дума за централния бранител Мартин Бачев. Той подписа контракт с „ орлетата “ през предишното лято, само че тази зима скъса контракта си и мина в Ботев със свободен трансфер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР