ЦСКА ще се изправи срещу нов тим от Балканския полуостров,

...
ЦСКА ще се изправи срещу нов тим от Балканския полуостров,
Коментари Харесай

Ново балканско предизвикателство за ЦСКА, "Левски" - на острова на Афродита

ЦСКА ще се изправи против нов отбор от Балканския полуостров, в случай че в първия прелиминарен кръг на Лига Европа преодолее черногорския " Титоград ".

" Червените " може да играя против 5-кратният първенец на Хърватия - " Осиек ". През сезон 2001/2002 отборът игра във втория кръг на Купата на УЕФА (предшественик на Лига Европа). През сезон 2017/2018 пък хърватите отпаднаха в последния квалификационен кръг на същия шампионат преди груповата фаза.
ЦСКА ще мери сили с " романтици " в Лига Европа (ВИДЕО) Лек чоп за "армейците " в първия прелиминарен кръг
" Левски " ще би трябвало да изчака да узнае възможния си противник, в случай че се оправи с " Ружомберок " в първия прелиминарен кръг. При положително развиване на мачовете, " сините " най-вероятно ще пътуват за Кипър, където ги чака АЕК Ларнака. През сезон 2018/2019 4-кратните първенци от Острова на Афродита бяха в една група в Лига Европа с " Лудогорец ". Тогава кипърският и българският отбор записаха две равенства - 1:1 и 0:0.

Другият вид пред " сините " е " Петроклуб " от Молдова. Той е учреден през 1994 година и до в този момент няма огромни триумфи в историята си.

Снимка: Lap.bg

Носителят на Купата на България - " Локомотив " Пловдив, се завръща на европейската клубна сцена напряко във втория прелиминарен кръг на Лига Европа. " Смърфовете " ще имат за противник или босненския " Радник " Бийелина - 4-кратен първенец на страната си и тим, който победи " Берое " в квалификациите за Лига Европа през сезон 2016/2017, или надалеч по-титулувания " Спартак " Търнава - полуфиналист от Купата на европейските първенци от сезон 1968/1969 и притежател на Купата на Словакия от предходната акция.

Първите мачове ще се изиграят на 25 юли, а реваншите - на 1 август.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР