ЦСКА ще преподпише с двама от основните си футболисти -

...
ЦСКА ще преподпише с двама от основните си футболисти -
Коментари Харесай

ЦСКА преподписва с Юга и Вион

ЦСКА ще преподпише с двама от главните си футболисти - Амос Юга и Тибо Вион. Те към този момент са получили оферти за нови контракти и са провели положителни диалози с управителните фактори на “Армията ”.

Универсалните играчи ще сложат подписи върху удължените си договори преди последния мач за календарната година.

Той би трябвало да се организира на 1 декември от 12:00 часа, като “червените ” ще гостуват на спечелилия от двойката Крумовград - Септември (София) в 1/8-финала за Купата на България, в случай че завоюват визитата си на Гигант (Съединение). 

Тибо Вион възобнови контракта си по същия метод и през предходната акция - споразумя се с клуба в края на 2021 година и при започване на зимната подготовка ЦСКА разгласи, че е преподписал с него и капитана Юрген Матей. В околните седмици се чака ново такова известие на “червения ” уеб страница. 

Френският поливалентен футболист е единственият състезател в състава на Саша Илич, който взе присъединяване във всяка от 18-те турнирни срещи на отбора през тази акция. Сърбинът го употребява на няколко разнообразни позиции - десен и ляв бек, десен и ляв халф-бек и опорен полузащитник, като Вион е един от най-важните състезатели в новата групировка. Същото се отнася и за Юга. 

Централноафриканецът е доста потребен в ролята на отбранителен халф, а в средата на полусезона се трансформира в най-хубавия централен бранител на тима. Изключително ефикасен е при изнасянето на топката и се вписва в концепцията на Илич за пускане на офанзивите от отбранителната линия на отбора. 

Вион и Юга пристигнаха на “Армията ” през лятото на 2020 година и бързо се трансфораха в съществени футболисти. Вион има на сметката си 78 мача във всички шампионати с алената фланелка, а Юга може още до края на годината да стигне до кота 100. В момента той е с 98 срещи. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР