ЦСКА ще представи петото си лятно попълнение днес, съобщава Тема

...
ЦСКА ще представи петото си лятно попълнение днес, съобщава Тема
Коментари Харесай

ЦСКА представя Бамба днес

ЦСКА ще показа петото си лятно попълнение през днешния ден, оповестява " Тема Спорт ". " Армейците " ще официализират привличането на котдивоарския нападател Дауда Бамба. 27-годишният стрелец е прецизирал всички елементи по контракта си с управителните фактори на " Армията " и до часове ще бъде показан. Той идва като свободен сътрудник от изпадналия от турската Суперлига Алтай, за който през миналия сезон записа 32 мача и 7 попадения.
 Назон организира първа подготовка с ЦСКА
Назон организира първа подготовка с ЦСКА

Днес той не тренира с топка, а изпълняваше само физически извършения

Бамба може да работи както на върха на офанзивата, по този начин и по двата фланга. Притежава и норвежки паспорт, защото фамилията му се мести в скандинавската страна, когато е бил дете. Именно там минава и по-голямата част от кариерата му. Носил е екипите на Конгсвингер, Кристиансунд и Бран, който вади 800 хиляди евро за подписа му през 2018-а. За отбора от Берген записва до лятото на 2021-а общо 76 турнирни дуела, в които е прецизен 27 пъти.

С привличането на Бамба и крилото Даниел Овусу селекцията на ЦСКА няма да завърши. Освен халф, който най-вероятно ще е Оливер Берг, " армейците " съвсем несъмнено ще привлекат и повсеместен бранител.
 Още трима нови са сигурни за ЦСКА
Още трима нови са сигурни за ЦСКА

Възможно е да пристигна и централен бранител
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР