ЦСКА ще представи четвърто ново попълнение, преди да замине за

...
ЦСКА ще представи четвърто ново попълнение, преди да замине за
Коментари Харесай

ЦСКА представя четвърто ново попълнение

ЦСКА ще показа четвърто ново попълнение, преди да замине за лагера си в Австрия на 25 юни, написа " Тема спорт ".

" Червените " имат намерение да привлекат 5-6 футболисти, с които да усилят вариантите и класата си за новия сезон.

До момента с ЦСКА парафираха трима - Хамза Чатакович, Йоан Бай и Кристиян Жуниор Нзила-Гома.

В околните часове следва развръзка към Димитър Костадинов. Халфът на Септември, който напролет игра като преотстъпен в Царско село, е една от трансферните цели на " армейците " и е желан персонално от старши треньора Любослав Пенев.

Към него има интерес и от други клубове. Желанието на самия футболист е да облече фланелката на 31-кратните първенци, само че към момента няма контракт за правата му.

Освен за него, ЦСКА води договаряния и с играчи от чужбина, един от които е бранител.

" През новия сезон ще бъдем по-силни. Селекцията продължава ", съобщи на конференцията си в сряда Любо Пенев.

Първата лятна контрола на ЦСКА ще бъде против Литекс. Проверката против ловчанлии би трябвало да постави завършек на първия стадий от подготовката на " алените " и ще се състои директно преди заминаването за Австрия.

По всяка възможност спарингът с " оранжевите " ще бъде на 23 юни, сряда. Той ще се играе въз основата в Панчарево и се чака да е открит за медии и почитатели.

Двата отбора организираха секретна контрола преди година, на 28 юли 2020-а, когато ЦСКА победи с 5:2. През тази пролет пък Литекс надви с 2:1 в другарска среща в паузата за националните тимове, а ден по-късно наставникът Бруно Акрапович беше уволнен и сменен от Любо Пенев.

Потвърдени са още три инспекции на " алените " за кампа на австрийска земя. Срещу локалния Вакер Инсбрук (26 юни, 19:00 ч.), гръцкия Олимпиакос (30 юни, 19:00 ч.) и немския Вердер Бремен (4 юли, 17:00 ч).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР