ЦСКА ще предложи нов договор на Рубен Пинто. Сегашният контракт

...
ЦСКА ще предложи нов договор на Рубен Пинто. Сегашният контракт
Коментари Харесай

ЦСКА предлага нов договор на Рубен Пинто

ЦСКА ще предложи нов контракт на Рубен Пинто. Сегашният договор на португалеца изтича в края на юни 2020 година и от Нова година той може да договаря с всеки клуб, където да премине като свободен сътрудник.

На " Армията " обаче са взели решение да се обвържат с Пинто за най-малко още две години, а не да го оставят да си тръгне без пари, написа " Меридиан мач ".

Новият контракт не значи, че Пинто ще остане в ЦСКА общо 6 години, защото той към този момент играе четвъртия си сезон за " алените ". Халфът ще може да бъде продаден на различен клуб, като пазарната му цена сега върви към 2 млн. евро, само че " армейците " биха се разделили с него и против по-малка сума.

Рубен Пинто бе изпаднал в недружелюбност при Люпко Петрович и не попадаше даже в групата за мачовете, само че бе оправдан при Милош Крушчич. Дали поради травмата на Жанио Бикел, или поради положителните си игри, португалецът е измежду най-силно представящите се футболисти на ЦСКА в последните мачове и измежду тези, които навъртяха максимален километраж на терена.

Пинто е доста близо и до възстановяване на върха на Маркиньос, който е чужденецът с най-вече мачове с алената фланелка. Бразилецът с български паспорт има 115 мача за ЦСКА, а Рубен Пинто има досега 94, само че може да усъвършенства това достижение до края на този сезон. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР