ЦСКА ще обяви решението си за бъдещето на треньора Милош

...
ЦСКА ще обяви решението си за бъдещето на треньора Милош
Коментари Харесай

ЦСКА реже главата на Крушчич след седмица

ЦСКА ще разгласи решението си за бъдещето на треньора Милош Крушчич при започване на идната седмица. Очаква се на 16 декември, понеделник, да стане ясно дали сръбският треньор ще остане отпред на отбора и за пролетния дял от шампионата, написа " Тема спорт ".

Шансовете това да се случи не са огромни. В двата основни дуела под негово управление - с Лудогорец за състезание (0:0) и Арда за купата (1:0), алените разочароваха в игрово отношение. Отборът се показа много едва и в турнирния дуел с кърджалийци, в който не сътвори голово състояние и даже не насочи прецизен удар (0:0). В началото на престоя на Крушчич се видяха някои положителни моменти в изявите на отбора, само че положителните усещания значително бяха изтрити в мачовете през декември.

Последната среща на ЦСКА за годината е против Дунав в събота от 16:30 часа на " Армията ". След това управлението ще събере тима за края на годината. Чужденците летят към родните си места в неделя и понеделник, като билетите към този момент са закупени. Самият Крушчич разгласи, че сделката му с клуба е до края на годината. В първото си изявление, откакто пое поста, сърбинът пък съобщи: " Моите проекти са да остана най-малко пет години в ЦСКА. Дали ще остана за непрекъснато зависи от резултатите, това е мерилото във футбола ".

Под управлението на сърбина армейците са с баланс 5-2-1 във всички шампионати. Крушчич загуби в дебюта си с 0:1 от Локо Пд, след което подреди 4 триумфа над Етър (4:0), Черно море (2:0), Славия (1:0) и Ботев Враца (3:0). Впоследствие пристигнаха и мачовете с Лудогорец (0:0) и Арда за купата (1:0) и шампионата (0:0). ЦСКА не е позволил гол от 704 минути, или съвсем 8 цялостни мача. 43-годишният Крушчич е петият треньор на алените през 2019 година след Нестор Ел Маестро, Любо Пенев, Добри Митов и Люпко Петрович.

Тепърва ЦСКА би трябвало да разгласи и по какъв начин ще действа с към половин дузина играчи. Пред разлъка с клуба са Николай Бодуров и Стойчо Атанасов, а преотстъпените през есента Чорбаджийски и Джеси също надали ще останат. Договорите на Бусато, Жеферсон и Пинто пък изтичат през лятото и с тях ще се договаря за удължаването им.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР