ЦСКА ще излезе на терена срещу черногорския Титоград в мач

...
ЦСКА ще излезе на терена срещу черногорския Титоград в мач
Коментари Харесай

Бодуров пропуска мача с "Титоград"

ЦСКА ще излезе на терена против черногорския " Титоград " в мач от първия прелиминарен кръг на Лига Европа без капитана си Николай Бодуров. Това удостовери основният управител на отбора Стойчо Стоилов в предаването " Тази заран ".

Опитният бранител е останал отвън групата за днешната среща, която може да гледате директно по bTV Action, на VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg от 20:00 ч. , защото пропусна огромна част от подготовката за новия сезон.
ЦСКА нападна Европа директно по bTV Action и на уеб страницата btvnovinite.bg "Червените " излизат против черногорския "Титоград " в първия прелиминарен кръг на Лига Европа
Бодуров се контузи в края на миналата акция, като пропусна и решителния мач на " алените " с " Лудогорец ", приключил 0:0, и дербито с " Левски ". Тогава се появиха клюки, че той е в спор с управлението и желае да напусне, само че самият футболист ги отхвърли.

Стоилов показа, че повода за отсъствието на Бодуров е в това, че той е пропуснал близо 1/3 от подготовката в Тетевен и Австрия преди новия сезон поради контузията.
Феновете на ЦСКА дефинираха Бодуров за №1 Повече от 5000 души се включиха в анкетата
Защитникът игра в контролата против " Вихрен " Сандански, когато тимът за новия сезон беше показан пред почитатели и публицисти, само че очевидно за семейството от европейските клубни шампионати треньорът Добромир Митов и консултантите му Димитър Пенев и Люпко Петрович, са решили да не рискуват.

През последните 2 сезона Бодуров изигра 74 мача за " алените ", а почитателите го дефинираха за най-хубав за сезон 2018/2019.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР