ЦСКА ще има нов стадион, ако собствениците на клуба имат

...
ЦСКА ще има нов стадион, ако собствениците на клуба имат
Коментари Харесай

Фандъкова с условие за стадиона на ЦСКА

ЦСКА ще има нов стадион, в случай че притежателите на клуба имат опция да го построят в чашката на настоящето оборудване. Това разгласи кметът на София Йорданка Фандъкова. Столична община няма да прави пречки на притежателя на клуба Гриша Ганчев, в случай че бъдат направени планове съгласно наредбите и новият стадион остане в чашката на настоящия.

" София е жив и деен град, където хората обичат да спортуват, и нашата задача е да осигуряваме условия за това, както и да поддържаме и организираме събития, свързани с дейния метод на живот и да продължим да построяваме спортна инфраструктура ", сподели кметът на София Йорданка Фандъкова на конференция за програмата и целите на Фондация „ София – европейска столица на спорта “ през 2020 година, представена от " Канал 3 ".

По думите ѝ София беше определена за европейска столица на спорта, откакто сполучливо организира всички събития през 2018 година и това е огромно самопризнание за града. „ През четирите години, откогато работи фондация „ София – европейска столица на спорта “, са извършени близо 600 събития. Това е реалност с доста сериозната работа на фондацията. Освен многото събития, които са ориентирани към привличане и стимулиране на всички, само че изключително на децата – наш приоритет, имаме все по-активен състезателен живот в града. Само в извършената тази година стратегия „ Ваканция “ за една седмица се включиха към 1400 деца “, съобщи Фандъкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР