ЦСКА ще има най-модерния стадион в България в началото на

...
ЦСКА ще има най-модерния стадион в България в началото на
Коментари Харесай

ЦСКА ще има най-модерния стадион в България през 2025 година

ЦСКА ще има най-модерния стадион в България при започване на 2025 година. Това стана ясно през днешния ден, когато " армейците " публично оповестиха съглашението със спортния оператор SPORTFIVE за построяването и ръководството на новото клубно оборудване.

" Трябва да сме сигурни, че стадионът работи. Затова всичко, което вършим и се случва на стадиона, няма да наруши цялостта на парка. Това, което виждате сега е избраната стратегия за стадиона. Надяваме се, че на стадиона ще работим с националния тим, както и с локални и международни звезди, които могат да имат концерти. Феновете ще бъдат доста по-близко до самия терен. Местата ще бъдат с малко по-голям надолнище и задачата ни е да можем да създадем цялостното прекарване за почитателите доста по-интересно. Относно размера беседваме за потенциал сред 15 000 и 18 000 хиляди.

Феновете ще бъдат доста по-близо до самия терен. Целта ни е да създадем прекарването на почитателите доста по-интересно. Разговаряме за потенциал сред 15 и 18 хиляди. Можем да прибавим спомагателни паркоместа. Идеята е да дадем 10 000 м2 назад на парка, тъй като го обичаме. Имаме фензона, кафе. След това равнище 1 с офиси, равнище 2 - хоспиталити.

Целият стадион ще е с покрив. Ще се вместим в това, което ни е обещано като размер. Ще има под земята паркинг. Ако се наложи спомагателен паркинг, който да е извън, той ще е екологично основан паркинг.

Сбственици на плана ще са ММС и ЦСКА. За построяването на това оборудване ще ни бъде нужна поддръжката на всички участници. Заедно със притежателите ще менажираме този план от началото за период от 30 години. ", обявиха от интернационалния оператор SPORTFIVE.
 НА ЖИВО: ЦСКА разкрива плана за
НА ЖИВО: ЦСКА разкрива плана за " Българска войска "

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР