ЦСКА ще има интензивна трансферна зима в преследване на така

...
ЦСКА ще има интензивна трансферна зима в преследване на така
Коментари Харесай

ЦСКА ще има интензивна трансферна зима

ЦСКА ще има интензивна трансферна зима в гонене на по този начин чаканата шампионска купа напролет, оповестява „ Тема Спорт “. След вчерашното тъждество на Лудогорец с ЦСКА 1948 стана ясно, че отборът на Саша Илич сигурно ще влезе в битката за златните медали от по-добра позиция по отношение на предишния сезон. Тогава тимът зимува на две точки от върха. Сега разградчани изостават с 5 точки от “червените ”, само че следва да изиграят отсрочените си срещи със Славия и Левски. Дори и да ги завоюват обаче, те ще имат едвам един пункт задатък пред ЦСКА.

“Червените ” са окуражени да пресечен хегемонията на “орлите ” и за задачата ще се подсилят във всички линии по време на дългото спиране в шампионата. Те към този момент са набелязали съответни футболисти, като с някои от тях даже са водени договаряния. Плановете на управителните фактори на „ Армията “ са още до края на годината най-малко две покупко-продажби да бъдат затворени и тези играчи да стартират подготовка с отбора на Илич.

Със сигурност през зимата в Борисовата градина ще дойдат централен бранител, разиграващ халф и нападател. Според разнообразни информации доста покрай прекосяване на „ Българска войска “ са скандинавски защитник и бразилски плеймейкър. Все още обаче не са конкретизирани всички елементи по техните контракти. Освен това, от ЦСКА към този момент са набелязали вратари, които може да заменят 32-годишния Густаво Бусато под рамката на “червените ” след края на акцията.

Отборът имаше доста интензивно трансферно лято с цели 10 привлечени футболисти, а упованията са зимата също да не е въобще спокойна. Ще има и изходящи покупко-продажби, като отбора ще изоставен най-малко двама състезатели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР