ЦСКА ще гостува на Левски по време на шестия кръг

...
ЦСКА ще гостува на Левски по време на шестия кръг
Коментари Харесай

Дербито ЦСКА – Левски в Националната баскетболна лига ще се състои през ноември

ЦСКА ще гостува на Левски по време на шестия кръг на Националната баскетболна лига в средата на ноември. Очаква се безконечното дерби да се завърне на най-високо равнище в българския баскетбол през уикенда 19-20 ноември.

След 13 години пауза " армейците " още веднъж са в елита, откакто към клуба се причисли генералния спонсор efbet. Победа над " безконечния противник " сигурно ще даде самочувствие на " алените ". В самото началото на сезона новоизграждащият се отбор на ЦСКА среща три от тимовете, които играха полуфинали през миналия шампионата в НБЛ.

ЦСКА към този момент тренира в цялостен състав, откакто към първичната група се причислиха чужденците Йънг и Ноулс, както и националите Алекс Симеонов и Андрей Иванов.

Заниманията води Росен Барчовски, който стартира първата си подготовка с близо 15 минутен диалог със състезателите. Той изясни разпоредбите и водещите полезности на клуба - дисциплинираност, почитание и съществено отношение през подготвителния развой.

Тази година " алените " ще бъдат доста забавна сплав сред опитни и млади състезатели. Треньорският щаб чака опитните да бъдат търпеливи към младите, а младите от своя страна да се научат да одобряват забележки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР