ЦСКА ще бъде домакин на малтийския Сиренс в първия квалификационен

...
ЦСКА ще бъде домакин на малтийския Сиренс в първия квалификационен
Коментари Харесай

Стамен Белчев пред bTV: Целим се в плейофите на Лига Европа

ЦСКА ще бъде хазаин на малтийския " Сиренс " в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата е на 27 август в София.

През bTV треньорът на " алените " Стамен Белчев разяснява, че занапред ще се прави разузнаване на противника и не би трябвало да има никакво подценяване, тъй като силите са изравнени.
ЦСКА приема отбор от Малта в първия кръг за Лига Европа "Славия " гостува в Албания, а "Локо " Пд чака спечелилия от "Санта Колома " - ФК "Искра "
" Приемаме жребия подобен, какъвто е. Не знаем доста за нашия съперник, занапред ще го разузнаваме. Знам, че са дебютанти в евротурнирите. Първенството им ще се възобнови на 1 септември. В никакъв случай не би трябвало да има подценяване на който и да е тим по простата причина, че силите се изравняват. Добре е за нас, че ще играем в София, тъй като там е доста топло по това време. "

" Не би трябвало никога да подценяваме, че ни се е паднал тим от Малта. Напротив, би трябвало да се подготвим добре, само че преди този момент има и други мачове, на които би трябвало да обърнем внимание. ", безапелационен е Белчев.

Треньорът съобщи, че няма съответна цел пред отбора, само че играчите му ще се опитат да стигнат най-малко до плейофите в Лига Европа.

" Не се оплакваме от футболистите, които имаме. Винаги може да бъде и по-добре. Ще би трябвало да се оправим по най-хубавия метод с това, което имаме. Футболистите имат нужния потенциал. Със сигурност на моменти ще вършим ротации ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР