ЦСКА-Сф победи отново с класическия резултат 3:0 в контролите. В

...
ЦСКА-Сф победи отново с класическия резултат 3:0 в контролите. В
Коментари Харесай

ЦСКА-Сф с втора класика в контролите

ЦСКА-Сф победи още веднъж с класическия резултат 3:0 в контролите. В Австрия " алените " биха изпадналия от елита на Чехия Прибрам с голове на Али Соу (11), Енрике (41) и Диего Фабрини (79). Вицешампионите на България тотално надиграха чехите, като можеха да бъдат и още по-категорични, тъй като удариха и 3 греди - един път Тиаго и 2 пъти Тони Уот.

" Доволни сме от показаното на терена от всички футболисти, както и от представянето на новите играчи. Има какво още да се желае преди първия мач с Титоград за Лига Европа. Ще работим върху подобряването на играта ни във всички аспекти. Доволни сме от изискванията. Всичко е на положително равнище. В оставащото време би трябвало да подобрим играта и връзките сред самите футболисти, защото към момента има известни разминавания в някои връзки. Затова сме тук треньорският щаб.

Помагаме си, резултатите не закъсняват. Изискваме от футболистите оптимално да се влагат във всяка подготовка и това да се придвижи и в самите мачове ", сподели треньорът Добромир Митов.

В първата си лятна инспекция ЦСКА-Сф би Локо Гражданско отделение с 3:0 в Тетевен. Следващата контрола е на следващия ден от 19.00 часа в Хохфилцен против унгарския отличник Ференцварош. " Маджарите " са противник на Лудогорец на старта на квалификациите в Шампионската лига, а отборът от Разград също е на лагер в Австрия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР