ЦСКА се завърна там, където е мястото на отбора -

...
ЦСКА се завърна там, където е мястото на отбора -
Коментари Харесай

Усмихни се, ЦСКА - след бурята винаги идват слънце и дъга...

ЦСКА се завърна там, където е мястото на тима - в Европа. След треперенето против Рига, " алените " още веднъж влязоха в ролята на класици с 3:0 над Адмира Вакер. И към този момент мислят за идващия кръг, за борбите с Копенхаген, за пробив в интернационалните мачове. Нещо, което ЦСКА не е реализирал от много време насам.

Да, Адмира не е кой знае какъв тим като качество. Но въпреки всичко е от Австрия, не от Лихтенщайн. Вечерта на " Армията " ще се помни. Най-вече от тези хиляди почитатели, които изживяха всеки един момент на стадиона. Накрая се усмихнаха през сълзи. Защо през сълзи, ще разберете в идващите редове. Бурни стихии брулеха ЦСКА години наред. При ръководството на господин Александър Томов, на господата от компания " Титан ". Но след дъжд и гръмотевици, постоянно изгрява слънце и идва дъга. Когато вярваш и се бориш за любовта си, постоянно е по този начин.

 Снимка 370529
Източник:

ЦСКА се преобразява с всеки минал мач и стартира да реализира все по-убедителни победи. Разбира се, че главната причина е треньорът Нелстор Ел Маестро. Признавам си, не бях уверен, че е точният човек за " алените ". След първата му конференция подразни със препоръките си към българските публицисти. Гледах на него като на ексцентрик, сменил семейството си и експерт със скромна визитка. Очаквах да последва ориста на Едуард Йорданеску в ЦСКА. Но сърбинът май в действителност схваща играта и ще потвърди това в идващите месеци. Футболисти, помощниците му, шефовете на клуба - все още няма човек с неприятно мнение за треньора. Основната разлика с Йорданеску към днешна дата - не се оправдава с играчите, няма бездна сред него и тях. Не прави гръмки изявления и плоски обещания. Реалист човек, който обича специалността си. Изглежда този път управлението на ЦСКА не сбърка при избора на треньор.

 Снимка 360702
Източник:

Основните терзания при " армейците " бяха свързани с офанзивата на тима. И с право. Тръгна си голмайсторът, водачът, звездата Фернандо Каранга. По едно време ЦСКА остана единствено с младия Тонислав Йорданов в предни позиции. Бързо всичко си пристигна на мястото. Кирил Десподов беше на косъм да се трансформира в огромния виновник за " алените " в Европа против Рига. Провървя му. А нощес беше огромният воин. Качествата на този футболист са ясни. Расте и като темперамент. Наскоро възобнови контракта си и с упорита работа има опцията да се трансформира първо в ас на ЦСКА, а по-късно да продължи кариерата си в чужбина.

 Снимка 370530
Източник:

" Армейците " откриха и следващия бразилец, който знае по какъв начин да вкарва топката във вратата. Рано е да се каже ще стигне ли Мауридеш Каранга по голове, само че стартът му е отличен - два мача, две попадения.

Публиката. Преди, в този момент и вечно - най-големият капитал на ЦСКА. Лидерът на Сектор " Г " Иван Велчев се тормози, че " Армията " ще остане с доста празни седалки за мача с Адмира. Феновете не оставиха тима си. Челната фотография към този текст приказва сама за себе си.

Защо усмивки през сълзи? Тъжни бяха последните дни за ЦСКА. Феновете потънаха в печал. Първо от този свят си отиде легендата Димитър Марашлиев. Последва го емблематична привърженичка на тима. Млада, усмихната, обичаща ЦСКА с цялата си душа. Душа, която отлетя малко след успеха над Локомотив (Пловдив). Неочаквано, внезапно... Галя Григорова напусна огромното " армейско " семейство. А на идващия ден и Георги Стоянов. Членът на секта " Animals ", прочут с прякора си Гаргата, за по-близките - Гари. Катастрофа лиши живота на младия мъж.

 Снимка 367916
Източник:

 Снимка 369804
Източник:

 Снимка 370531
Източник:

За тях тримата е тази победа. Но и за всички останали последователи на най-титулувания ни футболен клуб. Снощи на стадион " Българска войска " те погледнаха към небето. И видяха по какъв начин черните облаци си отиват. За да създадат път на слънцето и дъгата...

 ЦСКА победи Адмира Вакер с 3:0 в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа
Безмилостен ЦСКА разруши австрийци и направи огромна крачка към идващия кръг на Лига Европа!

Десподов и Мауридеш се развихриха за 3:0 против Адмира Вакер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР