ЦСКА се включи в благотворителна инициатива в помощ на малък

...
ЦСКА се включи в благотворителна инициатива в помощ на малък
Коментари Харесай

ЦСКА се включва в благотворителна инициатива

ЦСКА се включи в благотворителна самодейност в помощ на дребен почитател на отбора. 12-годишният Александър Недков е болен от левкeмия и незабавно се нуждае от средства за лекуването му. По този мотив " алените " ще провеждат търг за фланелката на Евандро, с която той игра в първия мач от Лига Европа против Осиек и означи единствения гол в мача (1:0).
 ЦСКА картотекира бразилец за мачовете със Зоря  В Украйна: ЦСКА е гранд в България,  Паро Никодимов: Европа е ловното поле на ЦСКА  ЦСКА приема Зоря (Луганск) на националния стадион
Армейци,
едно малко алено сърце има потребност от нашата помощ.

Александър Недков е на 12 години с диагноза Остра лимфобластна левкемия. В момента той се намира в онкологичното поделение на УМБАЛ " Царица Йоанна-ИСУЛ ", където към този момент тече лекуване с химиотерапия, ежедневно преливане на кръв и други процедури, с които да бъде нормализирано неговото положение. Предстои му дълга битка, която е обвързвана и с доста средства, непостижими за фамилията на Алекс.

С цел да помогнем на детенцето, откривам търг за фланелката на Евандро, с която бразилецът означи необикновен гол против Осиек на " Армията ". Тя ще бъде написана от целия тим на ЦСКА. Нейната начална цена за наддаване стартира от 500лв. Търгът ще продължи до 18 август (понеделник). Човекът, спечелил търга, ще получи фланелката персонално от Евандро. Наддаването става в мнения под фотографията или на персонално известие.

ВКЛЮЧИ съдебна експертиза В ТЪРГА ТУК.

Фланелката ще бъде предадена, откакто най-високото предложение бъде преведено по сметката на детето и бъде предоставено платежното разпореждане от банката.

Нека дружно помогнем на дребния армеец Алекс още веднъж да играе футбол! Нека го подкрепим, с цел да може да се радва на живота като всички деца и да завоюва най-важния си мач!

Дарителска сметка в Райфайзен банк:
IBAN BG96RZBB91551082921088
Титуляр: Оля Любомирова Георгиева-Недкова
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР