ЦСКА се подсили с руският футболист Денис Давидов. Навършилият наскоро

...
ЦСКА се подсили с руският футболист Денис Давидов. Навършилият наскоро
Коментари Харесай

ЦСКА се подсили с руски талант от Спартак Москва

ЦСКА се укрепи с съветският футболист Денис Давидов. Навършилият неотдавна 24 години състезател мина сполучливо медицински прегледи и парафира с " армейците ".
Още в първите си изяви при експертите футболистът загатва за голям капацитет и е считан в родината си за един от най-големите гении.
През 2015 година под управлението на Фабио Капело получава две повиквателни за националния отбор и даже дебютира в контрола против Казахстан.
Впечатляващ е активът му за юношеските и младежките гарнитури на " Сборная ", където отбелязва 28 гола в 50 дуела.
На каква позиция работи руснакът и какви са параметрите по контракта му, вижте в sportlive.bg.
Това е вторият нов футболист при " алените " в границите на последните 24 часа.
Преди това ЦСКА подписа контракт с нападател от Шотландия. нападателя Тони Уот, който получи контракт с клуба за 3 години. Шотландецът идва от Сейнт Джонстън, където през миналия сезон е отбелязал 8 попадения в другите надпревари. Той ще се причисли към отбора за старта на подготовката.Уот, който в края на декември ще навърши 26 години. Той обаче не впечатлява с изявите си през последните години. Вижте статистика на маркираните от него попадения ТУК.
Междувременно стана ясно, че алените " са на път да осъществят и трети трансфер.Става въпрос за състезател, който е мечтан също от " безконечния противник " на " армейците " - Левски. Подробности за него вижте в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР