ЦСКА се наложи с 2:0 срещу Етър в първата си

...
ЦСКА се наложи с 2:0 срещу Етър в първата си
Коментари Харесай

ЦСКА тръгнах с успех в контролите след победа срещу "Етър"

ЦСКА се наложи с 2:0 против " Етър " в първата си другарска среща по време на лятната подготовка. Червените стигнаха до триумфа с головете на Енрике Рафаел.

В първия си мач отпред на тима Нестор Ел Маестро пусна като титуляри младите Ангел Лясков и Валентин Антов, както и новопривлечения защитник Стивън Перейра.

Тиаго Родригес имаше добра опция да открие резултата в 22-ата минута след мощен удар отвън наказателното поле, само че Христо Иванов избави. Десет по-късно Кирил Десподов стреля от директен свободен удар, само че топката се отби в стената и мина настрана от вратата. До края на първата част опция да означи имаше и Антов, който прати топката над вратата.



Ел Маестро направи шест промени за началото на втората част. В игра се появи новият вратар Данте Стипица, както и Енрике Рафаел.

Бразилецът, който беше притеглен за непрекъснато, вкара в 61-ата минута. Той беше прецизен с глава след центриране на Рубен Пинто.

Ел Маестро направи тройна промяна в средата на второто полувреме, като пусна Тонислав Йорданов, Иван Турицов и Никола Колев. Веднага след появяването си на терена Йорданов можеше да вкара хубав гол, само че топката се отби в горната греда. В 79-та минута Енрике означи второто си попадение.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР