ЦСКА със сигурност ще завърши на втора позиция в efbet

...
ЦСКА със сигурност ще завърши на втора позиция в efbet
Коментари Харесай

ЦСКА стартира поставен в Европа

ЦСКА сигурно ще приключи на втора позиция в efbet Лига и без значение дали ще завоюва, или ще загуби във финала на SESAME Купа на България, ще започва европейското си присъединяване от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

" Червените " ще бъдат сложени на първото си ходило, а съвсем несъмнено и в третия квалификационен кръг на дебютиралия през този сезон интернационален шампионат.

След положителните представяния в последните години и участията в груповата фаза на Лига Европа и Лигата на конференциите коефициентът на отбора към този момент е 10.5000.

ЦСКА стартира предходната акция с 8.00, който също стигна да е подложен в първите две крачки към същинската част на шампионата след издънка на унгарския МОЛ Фехервар против арменския Арарат Ереван.

Въпреки че шампионатите още не са приключили и не е ясно кои отбори ще отпаднат от първите квалификационни кръгове на Лига Европа и Шампионската лига, е доста евентуално през идващия сезон " алените " да са сложени до възможен плейоф за влизане в групите на шампионата, където обаче биха били непоставени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР