ЦСКА разгроми Македония Гьорче Петров с 4:0 в реванша от

...
ЦСКА разгроми Македония Гьорче Петров с 4:0 в реванша от
Коментари Харесай

ЦСКА разгроми Македония ГП и продължава напред в Лигата на конференциите -

ЦСКА разгроми Македония Гьорче Петров с 4:0 в реванша от втория квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите и продължава напред към третия кръг в конкуренцията. Първата среща в Скопие приключи 0:0.

Точни за алените в дуела, който се игра на стадион " Българска войска " бяха Юрген Матей в 31-ата, Георги Йомов в 61-ата, Лазар Туфегджич в 78-ата и Дюкенс Назон в 87-ата минута на мача.

През първото полувреме армейците бяха по-добрият тим на терена и през цялото време започнаха по-агресивно в търсене на попадение, само че чистите голови положения липсваха. Така се стигна до корнер в 31-ата минута, след който Гарсес смъкна топката с глава към капитана Юрген Матей, който с хубав изстрел от въздуха не остави никакъв късмет на стража на гостите и откри резултата. В последната минута от първото полувреме още веднъж свалена топка в пеналтерията затрудни гостите, само че изстрелът Лазар Туфегджич не откри задачата. Така двата състава се отдръпнаха на отмора при резултат 1:0.

През втората алените продължиха да нападат и в 61-ата минута Лазар Туфегджич изведе чудесно Георги Йомов самичък против противниковия вратар, след което крилото невъзмутимо се разписа с едно допиране, покачвайки на 2:0. Междувременно наставникът на ЦСКА Саша Илич направи цели 5 смени през второто полувреме, а играта на неговите ученици продължи да върви като по вода и в 63-ата минута центриране отдясно на Йомов стигна до Тибо Вион, който стреля по диагонала вдясно от вратата на Македония Гьорче Петров, само че топката профуча над вратата.

Последва пропуск на новото попълнение Дюкенс Назон, с цел да се стигне до 78-ата минута, когато Маурисио Гарсес стреля в гредата след корнер, само че при добавката Лазар Туфегджич повиши на 3:0. В 86-ата минута Вион насочи изстрел от отдалеченост, само че вратарят на македонците мазета в корнер.

След неговото осъществяване отдясно се стигна до безредие в наказателното поле, при което най-съобразителен бе Дюкенс Назон, който със мощен изстрел оформи крайния резултат 4:0, отбелязвайки своя първи гол с алената фланелка. По този метод с общ резултат 4:0 от двата мача ЦСКА решително продължава напред към третия квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите, където противник ще бъде спечелилият от конфликта сред Мура и Сейнт Патрикс.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР