ЦСКА публикува в сайта си важна информация за тези, които

...
ЦСКА публикува в сайта си важна информация за тези, които
Коментари Харесай

ЦСКА: Нека любимите ни европейски вечери преминат без проблеми!


ЦСКА разгласява в уеб страницата си значима информация за тези, които ще бъдат на стадион " Васил Левски " за мача с Виктория. Ето какво написа там:

" Армейци,

Несъмнено опцията да се борим за присъединяване в груповата фаза на Лигата на Конференциите се чака с неспокойствие от всички последователи. За страдание мачът от плейофа с Виктория Пилзен отново идва в миг на неотшумяваща пандемия и по тази причина всички би трябвало да подходим отговорно и умишлено за личното и за здравето на близките, спазвайки всички противоепидемични ограничения на здравните управляващи и УЕФА.

Контролът на европейската централа върху провеждането на мача и държанието на почитателите по трибуните ще бъде всекидневно непоколебим, а при нарушаване глобите ще са освен финансови, само че и административни.

В желанието си за поддръжка, дано всички създадем по този начин, че да не се стига до съкращаване на потенциала на стадиона за в бъдеще, камо ли до нови дуели при " закрити порти ". Всичко зависи от самите Нас!

Ето ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ правила, които би трябвало съзнателно да съблюдаваме, колкото и неудобства да ни основават!

1. На стадиона да не участват фенове, които демонстрират някои от типичните признаци на COVID-19. Които през последните 14 дни са били " Позитивни " при COVID- тест или по същото време са били в карантина и контакт с потвърдено инфектирани.

2. На пропусквателните пунктове и входове да се разреши безпрепятствената инспекция на документ за идентичност и притежанието на поименен годен билет.

3. Посещението на мача е наложително с маска и спазвайки нужната отдалеченост при влизането и излизането от стадиона.

4. Да се поддържа обществена отдалеченост от другите фенове, обслужващ личен състав и защита, длъжностни лица и тв-оператори.

5. Посетителите да заемат единствено избраното съгласно билета им място, да заобикалят придвижване сред редовете и секторите, скупчване на групички и физически контакти.

6. Препоръчва се дезинфектирането на ръцете на избраните за задачата места.

7. Зрителите би трябвало да са наясно с възможните опасности, произлизащи от обстановката с ковид и да осведомят по съответния ред здравните управляващи в случай че след мача се откри, че са инфектирани.

Армейската аудитория постоянно е била виновна и в поддръжка на тима! Не се съмняваме, че с дружни старания ще се оправим по този начин обичаните ни евровечери да преминат без затруднения и произшествия.

Благодарим Ви авансово за положените старания и подпомагане!

САМО ЦСКА! ".
 Фенове на ЦСКА: Бъдете като Крум Янев - елате на стадиона и пейте със сърцата си!
Фенове на ЦСКА: Бъдете като Крум Янев - елате на стадиона и пейте със сърцата си!

Надъхват се
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР