ЦСКА проявява интерес към левия бек от Румъния Андрес Думитреску,

...
ЦСКА проявява интерес към левия бек от Румъния Андрес Думитреску,
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов харесал ляв бек от Румъния за ЦСКА

ЦСКА демонстрира интерес към левия бек от Румъния Андрес Думитреску, заяви локалното издание gsp.ro.

Според информацията някогашният основен управител на " алените " и доближен до притежателя Гриша Ганчев - Стойчо Стоилов, е следил онлайн изявите на играча във финала за Купата на Румъния сред Сепси и Университатя Клуж. 22-годишния някогашен юношески румънски национал записа 120 минути на терена и получи жълт картон за успеха на Сепси с 5:4 след осъществяване на дузпи на 24 май.

Стойчо Стоилов е получил подпомагане да участва на стадиона в Сибиу от техническия шеф на Румънската футболна федерация Михай Стойкица. Двамата се познават от взаимната им работа в Литекс през сезон 2000-2001, когато Стойкица бе треньор на ловчанлии.

" Дойдоха от ЦСКА София, с цел да гледат Думитреску. Стойчо Стоилов следи играча от Сепси. Познаваме се от Литекс Ловеч. Той ме помоли предната вечер и сподели да го заведа на мача, с цел да може да види този състезател ", сподели Михай Стойкица, представен от " Фанатик ".

Андреас Думитреску е минал през школите на италианския Падуа и швейцарския Лугано. От 2020 година играе за Сепси, като през този сезон има 36 мача с един гол и една асистенция. Договорът на играча със Сепси е до края на сезона и през лятото той става свободен сътрудник.

ЦСКА търси състезател на поста ляв бранител след тежката травма на нидерландеца Брадли Де Нойер, който ще отвън терените половин година.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР