ЦСКА проведе официалната си тренировка в зала Универсиада преди домакинския

...
ЦСКА проведе официалната си тренировка в зала Универсиада преди домакинския
Коментари Харесай

Мартин Божилов: Имаме план за действие срещу Белогорие

ЦСКА организира формалната си подготовка в зала " Универсиада " преди домакинския мач с Белогорие от шампионата за Купата на ЦЕВ. След заниманието либерото на отбора Мартин Божилов показа своите упования за дуела с съветския отбор.
" Не бих споделил, че има терзание. Със сигурност има огромен почит, въпреки всичко в тима на Белогорие има четирима олимпийски първенци, един български национал. Доста мощен и сериозен тим са. Ние сме пределно стимулирани да покажем тази игра, която можем, макар проблемите, които имаме. Излизаме освободено, да зарадваме публиката. Знам, че залата ще бъде цялостна, почитателите постоянно са с нас и се надявам да се получи добър театър ", сподели Божилов.
 Тренировка на ЦСКА @@@
Либерото на ЦСКА разяснява и отсъствието на Сергей Тетюхин, който не дойде в София: " Явно му е дадена отмора. Така е решил новият треньор, който имат (Александър Богомолов). След това имат значим мач във вътрешното състезание, тежко пътешестване. Мисля, че ще спестят неговите сили, само че те имат задоволително боеспособен състав, положителни запаси и сигурно ще бъде заместен от заслужен играч. "

" Готови сме за техния сервис. От понеделник упражняваме сервис с отскок, силов сервис. Работим с машината за сервис. Със сигурност ще има подценяване от тяхна страна. Имаме проект за деяние, ще се опитаме да го използваме и да се противопоставим, доколкото ни разрешават силите. Ще бъде празник ", съобщи Божилов.

" Чувствам се спокоен с Христо Цветанов до мен на посрещане, оказваме помощ си. Той е задоволително умел, с цел да му давам препоръки ", сподели още либерото на ЦСКА.
BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР