ЦСКА продължи попълването на състава си с привличането на пети

...
ЦСКА продължи попълването на състава си с привличането на пети
Коментари Харесай

ЦСКА продължи селекцията със словашки национал

ЦСКА продължи попълването на състава си с привличането на пети нов състезател. Червените взеха словашкия национал Борис Секулич.

Секулич, който е роден в Белград, има словашки паспорт от август 2017 година През пролетта на 2018 година е извикан в националния тим, като е част от състава за другарски шампионат.

Защитникът идва в ЦСКА от " Слован " (Братислава), където изигра три сезона. Миналата година той беше капитан, изигра 38 мача, и беше определен за най-хубав десен бек в локалното състезание. Преди дни " Слован " разгласи, че договарянията за задържането на Секулич са приключили без триумф.

Играчът е чудесно прочут на новия треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро, който също идва от шампионата на Словакия. Бранителят може да играе на всички постове в отбраната.

Дотук ЦСКА взе бранителя Стивън Перейра, вратаря Данте Стипица, полузащитника Жанио Бикел Фигейредо да Силва и крилото Жорже Фернандо Барбоса Интима. Червените съумяха да привлекат за непрекъснато и Енрике Рафаел, който предишния сезон игра чартърен от " Атлетико минейро ".

Червените се разделиха с Раул Лое, Роланд Алберг, Хеан Бланко, Александър Барт и Укра.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР