ЦСКА приема новака Царско село във втори двубой от петъчната

...
ЦСКА приема новака Царско село във втори двубой от петъчната
Коментари Харесай

ЦСКА ще гони пореден успех, този път срещу Царско село

ЦСКА приема новака Царско село във втори дуел от петъчната стратегия на 10-тия кръг на efbet Лига. Двубоят е с начален час 20:00 и ще бъде излъчен в ефира на DIEMA SPORT.

ЦСКА е насочен към втора поредна победа в елита, след сложната, само че сладка победа за тима на Петрович в гостуването на Ботев Пловдив с 1:0. Това беше и втора победа в последните 5 мача за "червените ".

В състава на ЦСКА положителните вести са повече от отрицателните. Енрике Рафаел е все по-близо до завърщане на терена. Томи Юрич също е пред дебют, само че и двамата се чака да вземат присъединяване в дуела против Локомотив Горна Оряховица за Купата на България. Рубен Пинто и Стойчо Атанасов също са на линия. Густаво Бусато и Брадли Мазику се чака да са измежду титулярите още веднъж.

Царско село, от своя страна, продължава да редува мощни изяви против топ тимовете и по-слаби представяния против директните съперници за оставане в efbet Лига. След успехите против Ботев Пловдив и Берое, както и мощните представяния при загубите против Локомотив Пловдив и Левски, дават оптимизъм на тима на Никола Спасов за дуела на "Българска войска ".

За "царете " ще отсъства Антонио Георгиев, до момента в който стражът Иван Чворович е под въпрос. Йордан Минев и Антон Карачанаков пък са изцяло подготвени за игра.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР