ЦСКА приема Левски в дербито от 4-ия кръг в плейофите

...
ЦСКА приема Левски в дербито от 4-ия кръг в плейофите
Коментари Харесай

ЦСКА - "Левски": Няма място за грешки

ЦСКА приема " Левски " в дербито от 4-ия кръг в плейофите на Първа лига. Срещата на националния стадион " Васил Левски " стартира в 17:15 ч. и е от голямо значение за борбата за купата в шампионата.

Любослав Пенев се надява мощното показване на футболистите му да продължи и тимът му да смъкна " Лудогорец " от върха. В момента " орлите " са с 3 точки пред " армейците ", до момента в който " Левски " са трети на шест зад днешния си противник.
Вижте ограниченията за сигурност за дербито ЦСКА - " Левски " Засилен надзор преди, по време и след мача на националния стадион
Треньорът на ЦСКА съобщи, че тимът му ще се бори до дъно за купата и купата, а напредъкът на " алените " бе маркиран и от наставника на " сините " Георги Дерменджиев.

Снимка: Lap.bg

Това е третото дерби сред двата тима през този сезон. Предните две се развиха по еднакъв метод - " Левски " завоюва с по 1:0 след автоголове и огромно неодобрение от съдиите в аления лагер.
Пенев: Съдиите се държат безочливо и надменно, тъй като няма кой да ги накаже (ВИДЕО) И "Манчестър Сити " губи мачове, макар милиардите, сподели треньорът
Срещата е дадена на Станислав Тодоров - един от тримата съдии, които " сините " оповестиха през есента, че не желаят на мачовете си.

Снимка: Lap.bg

Добрата вест за домакините е, че Тиаго Родригес е възобновен и може да играе. Заради наказване ще отсъства Жанио Бикел.

В " Левски " единственото терзание е към Станислав Коство, който има проблем с едното коляно, само че Дерменджиев разкри, че ще може да разчита на него. Иван Горанов е осъден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР