ЦСКА приема Берое на стадион Българска армия“ в един от

...
ЦСКА приема Берое на стадион Българска армия“ в един от
Коментари Харесай

ЦСКА посреща Берое на „Армията“ в опит да продължи добрата си серия

ЦСКА приема Берое на стадион „ Българска войска “ в един от двата дуела от днешната стратегия на четвъртия кръг в Първа лига. „ Червените “ излизат против заралии в 21:00 часа. Малко по-рано - от 18,30 часа е дуелът Локомотив София - Ботев Пд в квартал „ Надежда “.

ЦСКА ще търси още един домашен триумф в шампионата, откакто загря за срещата с Берое с безапелационното 4:0 над Македония ГП в реванша от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. „ Армейците “ към този момент надиграха Арда и Черно море в шампионата надлежно с 3:0 и 1:0, като са без загуба от началото на акцията с актив от седем точки, имайки и тъждество 1:1 от визитата на Локо София. От своя страна, Берое на Петър Хубчев събраха актив от четири пункта след първите си три мача в шампионата, като надделяха на старта Ботев Враца, изгубиха гостуването на Арда с 0:1 и направиха тъждество с Локомотив София.

„ Железничарите “ ще търсят първа победа от началото на сезона и дебютен триумф под управлението на новия ментор Станислав Генчев. Столичани изгубиха семейството си на Черно море в откриващия кръг, а по-късно последваха равенства с ЦСКА и Берое. Ботев Пд се раздели със старши треньора Азрудин Валентич след поредицата от три загуби в Първа лига и отпадането от евротурнирите от кипърския АПОЕЛ Никозия с общ резултат 0:2. Босненецът ще остане на Коматево в ролята на стратегически консултант на притежателя на клуба за спортното развиване на " жълто-черните ". Старши треньорът на Ботев II Артур Ованесян ще извършва длъжността старши треньор на мъжкия тим в мача против локомотивци в София.

Пълна стратегия за 4-ия кръг на Първа лига:

Петък, 29 юли

Хебър - ЦСКА 1948 0:1

Лудогорец - Спартак Варна 5:0

Събота, 30 юли

Ботев Враца - Локомотив Пловдив 0:1

Пирин - Славия 1:2

Неделя, 31 юли

18:30, Локомотив София - Ботев Пловдив

21:00, ЦСКА - Берое

Понеделник, 1 август

20:30, Арда – Септември. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР