ЦСКА преотстъпи под наем общо петима свои млади футболисти. Александър

...
ЦСКА преотстъпи под наем общо петима свои млади футболисти. Александър
Коментари Харесай

ЦСКА изпрати още трима под наем

ЦСКА преотстъпи чартърен общо петима свои млади футболисти. Александър Бучков и Симеон Александров, които направиха положително усещане по време на летния лагер на „ армейците “ в Австрия, ще натрупат игрови опит и ще доразвиват качествата си в елита на българския футбол в състава на Пирин Благоевград. Новината към този момент беше обявена от „ орлетата “.

Двамата към този момент направиха първо подготвително занятие с новите си съотборници и могат да дебютират за Пирин още в петък при семейството на Берое.
 
Към състава на Литекс пък се причислиха нападателят Павел Жабов, който също бе част от лагера в Австрия и даже означи победното попадение за 2:1 над Тирол, бранителят Росен Маринов и вратарят Алекс Божев.

През предишния сезон те бяха съществени фигури от дублиращия тим на ЦСКА, воден от старши треньора Стамен Белчев в Югозападната Трета лига. През актуалната акция младите „ армейци “ ще имат опция да натрупат още повече класа, рутина и игрови опит във второто равнище на българския футбол.

От ЦСКА разкриха, че не е изключено до края на трансферния прозорец и други играчи да бъдат преотстъпени за да получат повече късмет за изява и да развият своя капацитет.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР