ЦСКА постигна убедителна победа срещу Титоград в първия предварителен кръг

...
ЦСКА постигна убедителна победа срещу Титоград в първия предварителен кръг
Коментари Харесай

ЦСКА направи убедителен старт в Лига Европа

ЦСКА реализира безапелационна победа против Титоград в първия прелиминарен кръг на Лига Европа. " Червените " победиха с 4:0 и по този метод си осигуриха протоколен реванш след седмица против черногорския ти. Попаденията означиха Евандро през първата част, а през втората - Тиаго, Жеферсон и Малинов.
Както и се очакваше, ЦСКА не позволи изненада и оправда упованията, че е любимец в дуела. През първата част, малко изненадващо, " алените " позволиха и някои неточности. Това разреши на противника на сътвори няколко положения пред вратата на Черниаускас, само че стражът се оказа по-предвидлив и не разреши да получи гол.
Официални дебюти за „ алените ” при безапелационната победа направиха Диего Фабрини, Греъм Кери, а като запаса влезе и Петър Занев. Повече детайлности може да видите в Sportlive.bg .

ПРЕДИ ДВУБОЯ
Столичани си завоюваха право на присъединяване във втория по величина европейски клубен шампионат, откакто през предишния сезон приключиха на второ място в Първа лига. Черногорският отбор от своя страна приключи на четвърто място в локалното състезание през миналия сезон.
Българският тим е апетитен за безспорен любимец и всичко друго с изключение на победа би било голяма изненада. В клуба бяха привлечени цели седем нови играчи, а в това време много напуснаха. Най-изненадваща бе информацията, часове преди дуела, обвързвана с капитана Николай Бодуров. В последния миг капитанът бе оставен отвън групата за мача, което по никакъв начин не се е харесало на 33-годишния бранител. Треньорите са решили, че той не е подготвен на 100% за този дуел и няма да разчитат на него.
Всичко най-интересно към дуела и българското евроучастие тази година - може да следите в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР