ЦСКА постигна категорична победа с 3:0 гейма над Монтана в

...
ЦСКА постигна категорична победа с 3:0 гейма над Монтана в
Коментари Харесай

ЦСКА не се затрудни и стигна до категорична победа над Монтана

ЦСКА реализира безапелационна победа с 3:0 гейма над Монтана в последна среща от 12-ия кръг на мъжкото волейболно състезание. И двата тима се върнаха към локалната лига след присъединяване в шампионата за Купата на страната. След триумфа " армейците " излязоха на 4-о място с 23 точки, Монтана е под тях с 22.

Но отборът на ЦСКА превъзхождаше домакините от Северозападна България по всички индикатори. Монтана имаше предимство само при започване на първия гейм, когато дръпна с 3:1 и 4:2, само че при 8:8 ЦСКА обърна хода на срещата. Отличен сервис и офанзиви през центъра подсигуряваха първата част на столичани с 25:22.

Играчите на Александър Попов използваха инерцията във втория гейм, а офанзивите на Страхиня Бързакович и Стойко Ненчев усилиха преднината им на 14:9. Домакините стопиха до 14:16 поради неточност на Тодор Вълчев, само че по-късно още веднъж армейците взеха самодейността и с това и втория гейм.

Третата част се разви по подобен сюжет, само че този път равенството за Монтана пристигна относително рано – при 7:7. След това отново ЦСКА подвигна оборотите и затвори мача на 25:17.

За Монтана най-резултатни бяха Кристиан Валчак с 12 точки и Фахри Путратама с 10. Страхиня Бързакович наниза 17 за ЦСКА, а Тодор Вълчев добави 12. Стойко Ненчев остана с 10. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР