ЦСКА постигна изключително резултатна победа над Левски с 21:1 (6:0,

...
ЦСКА постигна изключително резултатна победа над Левски с 21:1 (6:0,
Коментари Харесай

ЦСКА унищожи Левски с 21:1

ЦСКА реализира извънредно резултатна победа над Левски с 21:1 (6:0, 6:1, 9:0) в среща от шампионата на България по хокей на лед.

Чешкото попълнение на " алените " Ник Ланг блесна със седем гола за триумфа. Иван Ходулов добави четири попадения, а Анжел Джоров и Калоян Вачков вкараха по три пъти. Любомир Чомполов се разписа два пъти, а Алекс Стоилов и Александър Стаменов също осъществиха.

Единственото попадение за Левски беше дело на Станислав Иванов в края на втората третина.

Вратарят на " сините " Иван Стефанов пък направи внушителните 74 спасявания.
 Снимка 554067
Източник:

Левски мъчно доближаваше до положения пред вратата на противника и насочи единствено осем точни удара. Това разреши на старши треньора на ЦСКА Кирил Ходулов да даде късмет и на третия вратар Калоян Стоянов, който изигра по-голяма част от втората и цялата трета част. Преди това пред вратата беше вторият пазач на отбора Петър Николов, а титулярът Иван Стойнов получи отмора.

" Доволен съм и от резултата, и от играта. От друга страна би трябвало да подобрим играта без шайба. Искам да поздравя вратаря на Левски, който резервира централизация до края, макар че получи доста голове ", разяснява треньорът на ЦСКА Кирил Ходулов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР