ЦСКА постигна едва втората си победа по време на зимната

...
ЦСКА постигна едва втората си победа по време на зимната
Коментари Харесай

Белтраме откри головата си сметка, а ЦСКА най-накрая победи

ЦСКА реализира едвам втората си победа по време на зимната си подготовка. " Армейците " съумяха да надвият Струмска популярност с 2:0 на личния си стадион " Българска войска ". Това бе и генерална подготовка преди подновяването на шампионата, където на ЦСКА следва мач с Левски. Първото попадение осъществя новата покупка на " алените " Стефано Белтраме, който откри головата си сметка в 44-ата минута на мача, след удар в долния ъгъл на вратаря. Вторият гол пристигна в 78-ата минута, когато Рубен Пинто осъществя от дузпа.
 Снимка 465745
Източник:

Първите минути на мача бяха много " постни " и не предложиха нищо забавно пред двете порти. В 34-ата минута " армейците " като по знамение не откриха, откакто Петър Занев извърши фаул и качи топката на главата на Али Соу, който насочи коженото кълбо към далечната греда, само че ударът му излезе в навън.
 ГЛЕДАЙ ТУК: ЦСКА 2:0 Струмска популярност, Рубен Пинто удвои от дузпа онлайн
ГЛЕДАЙ ТУК: ЦСКА 2:0 Струмска популярност, Рубен Пинто удвои от дузпа

" Армейците " излизат в последна контрола преди Вечното дерби

Минута преди края на полувремето " алените " вкараха първия гол в мача. Новото попълнение на тима Стефано Белтраме съумя да се разпише, откакто топката стигна до него след рикошет, а той бе на вярното място в наказателното поле, където с обмислен удар откри резултата.

5 минути след подновяването на мача Али Соу направи страховит пропуск. Армейците " направиха многоходова офанзива с пасове с по едно допиране, в което Кристиян Малинов изведе Соу на съвършена позиция, той се освободи от бранител, само че идарът му към вратата бе прекомерно несериозно и мина настрана.
 Снимка 465747
Източник:

В 78-ата минута резултатът стана 2:0. Отборът на Милош Крушчич получи правото да извърши дузпа, откакто Ахмедов бе повален в наказателното поле. Зад топката застана Рубен Пинто, който не сгреши и повиши за 2:0.

Няколко минути преди края на срещата се получи меле на терена, откакто на два пъти състезател на гостите направи непотребни груби нарушавания и това нажежи ситуацията на терена, откакто и двата тима започнаха да се блъскат. Все отново до по-сериозни ексцесии не се стигна.
 Крушчич резервира поста си даже при загуба от Левски
Крушчич резервира поста си даже при загуба от Левски

Информацията е на Novsport.com
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР