ЦСКА постигна деветата си победа от началото на първенството. Любопитното

...
ЦСКА постигна деветата си победа от началото на първенството. Любопитното
Коментари Харесай

44% от победите на ЦСКА през сезона са дошли след обрат

ЦСКА реализира деветата си победа от началото на шампионата. Любопитното е, че цели четири от тях са пристигнали, откакто " армейците " са били в губеща позиция. Наложи им се да реализират цялостен поврат още в първия кръг, когато това бе и последният мач на Любослав Пенев отпред на отбора.

С два бързи гола на Ивайло Чочев при започване на втората част ФК ЦСКА 1948 поведе с 2:1 на " Васил Левски ". " Червените " обаче съумяха да доближат до успеха с 4:2 след попадения на Юга, Матей и Кайседо.

С този резултат ЦСКА победи и Ботев (Враца) в осмия кръг на шампионата. Отново обаче столичани изпаднаха в губеща позиция, като Бабунски откри в осмата минута. Впоследствие Йомов, на два пъти, Мазику и Баи донесоха триумфа. Последният поврат, който футболистите на Стойчо Младенов реализираха преди успеха над Арда, бе този във безконечното дерби против Левски. Георги Миланов откри за " сините ", а Кери и Кайседо донесоха триумфа за ЦСКА в мач №1 у нас.

Така се оказва, че 44% от успехите на " армейците " в шампионата са пристигнали, откакто те са изоставали в резултата, написа " Тема Спорт ".
 Младенов: Ще падат глави в ЦСКА, в случай че това държание се повтори
Младенов: Ще падат глави в ЦСКА, в случай че това държание се повтори

" Смяната на Варела бе тактическа, само че той не го разбра "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР