ЦСКА показа лиценза за участие в европейските клубни турнири, издаден

...
ЦСКА показа лиценза за участие в европейските клубни турнири, издаден
Коментари Харесай

ЦСКА показа лиценза за Европа от БФС

ЦСКА сподели лиценза за присъединяване в европейските клубни шампионати, публикуван от Българския футболен съюз. Документът е с дата 29 май - единствено ден след успеха с 3:0 над " Левски ", която обезпечи на отбора второто място в родното състезание и надлежно присъединяване в Лига Европа, най-малко що се отнася до спортния резултат.

На същата дата БФС популяризира и мнение от УЕФА, че ЦСКА няма по какъв начин да бъде позволен до шампионатите поради по този начин нареченото 3-годишно предписание. Съобщението, че ЦСКА и още 9 български клуба получават лиценз за Европа, бе публикувано от централата на 7 юни.

Армейци,

Приложено можете да видите лиценза на ПФК ЦСКА, който е публикуван от БФС на 29 май 2017 година.

Лиценз

за присъединяване в Европейски клубни шампионати на УЕФА

Лицензионната комисия при Българския футболен съюз удостоверява, че с решение от 29.05.2017 на Лицензионната комисия е публикуван лиценз на футболен клуб " ПФК ЦСКА-София " за присъединяване в Европейските клубни шампионати на УЕФА, защото е извършил всички минимални критерии, открити в Наредбата за националното клубно лицензиране, издание 2016 година

Валидност на лиценза: сезон 2017/2018 година

Лицензиран стадион: Стадион " Българска войска ", гр.София, бул. " Драган Цанков " 3.

Съгласно решение на администрацията на УЕФА от 29.05.2017 година " ПФК ЦСКА-София " не се доуска до присъединяване в Европейските клубни шампионати.

Съгласно чл.14, ал.7 от Наредбата за национално клубно лицензиране, издание 2016, ПФК ЦСКА-София може да взе участие с сегашния лиценз в националните шампионати и шампионати на БФС.

Настоящият лиценз не може да се трансферира или преотстъпва.

Лицензионната комисия може да отнеме лиценза предварително, когато футболният клуб нарушава условията или не извършва критериите на Наредбата за национално клубно лицензиране, издание 2016.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР