ЦСКА победи Пирин с 2:0 в първата си контрола преди

...
ЦСКА победи Пирин с 2:0 в първата си контрола преди
Коментари Харесай

ЦСКА победи Пирин с 2:0 в мач, прекратен от буря

ЦСКА победи Пирин с 2:0 в първата си контрола преди новия шампионат. Срещата, играна съвсем находом продължи единствено едно полувреме. Рафаел Енрике и Али Соу вкараха попаденията малко преди почивката. Между двете полувремена се изля тропически дъжд и за минути терена на стадион " Българска войска " се трансформира в басейн. Така забавната контрола беше прекъсната след 45 минути игра.
 ЦСКА - Пирин, онлайн онлайн
ЦСКА - Пирин 2:0, дъждът може да приключи срещата

Новите попълнения на " армейците " дебютират против амбициозната селекция на Фийни

Стамен Белчев пусна всички нови без Кейта и заложи единствено на двама българи в стартовия си състав - Антов и Турицов. " Армейците " взеха самодейността от първите минути и нито за миг не я изпуснаха. Те не бързаха и залагаха на дълги разигравания, като най-активни бяха Амос Юга и Юнес Санкаре.

" Орлетата " се бяха добре групирани откъм гърба и епизодично минаваха центъра. Все отново първата голова опция беше за тях. Антон Карачанаков стреля непосредствено от фаул отляво, само че Густаво Бусато мазета влизащата под гредата топка.
 Снимка 489580
Източник:

Пред другата врата Исмет Кисьо беше най-съобразителен в рисковите моменти. Стиляин Николов уцели гредата на своята врата при опит за изтребване на топката. В същото врме Али Соу все не намираше верния миг да стреля.

В края на полувремето паднаха две попадения. И двете с дейното присъединяване на Николай Бодуров. В 38-ата минута той загуби топката в центъра от Енрике Рафаел. Футболистът на ЦСКА напредна отляво самичък и стреля остро в близкия ъгъл за 1:0.

В 41-ата минута Стилиян Николов даде неадресиран пас пред личното наказателно поле. Али Соу пръв стигна до топката и стреля. Кълбото се отклони от Николай Бодуров и трансферира излезналия напред Исмет Кисьо.
 Снимка 489578
Източник:

Второ полувреме нямаше поради тропическия дъжд на почивката. Така за жалост не можахме да забележим концепциите на двамата наставници, както и формата на играчите, които щяха да влезнат в игра.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР