ЦСКА победи Пирин (Благоевград) с 3:1 в контролна среща, играна

...
ЦСКА победи Пирин (Благоевград) с 3:1 в контролна среща, играна
Коментари Харесай

Милош Крушчич с първи успех начело на ЦСКА

ЦСКА победи Пирин (Благоевград) с 3:1 в контролна среща, играна на стадион " Христо Ботев ". Пламен Гълъбов и Евандро на два пъти се разписаха за " алените ". Попадението за " орлетата " бе дело на Брадли Меледже.
 ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Пирин - ЦСКА 1:3
ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Пирин - ЦСКА 1:3

Митко Митко и Томи Юрич пропущат срещата

" Армейците " откриха още в 10-ата минута, когато Жеферсон центрира отляво към Евандро, който вкара с глава за 1:0.

В 14-ата минута още веднъж Евандро бе покрай гола. Бразилецът прокара топката под краката на стража на Пирин, само че тя се отби в лявата греда.

В 21-ата минута Брадли Меледже изравни след отлична композиция в наказателното поле на " алените ".

Шест минути по-късно благоевградчани можеха да поведат в резултата. Конър Хендерсън застана зад топката за осъществяването на директен свободен удар, само че Густаво Бусато сподели отличен инстикт и мазета.

180 секунди по-късно ЦСКА още веднъж поведе. След осъществяване на корнер централният бранител Пламен Гълъбов вкара с глава.

Малко след подновяването на играта Тиаго центрира от корнер, Албентоса стреля с глава, само че вратарят на Пирин мазета топката. При добавката ударът на Евандро рикошира във футболист на Пирин и влезе във вратата.

66-ата минута " орлетата " пропиляха отлична опция да се върнат в мача, когато Контохристос не съумя да вкара с глава в празната врата след центриране отляво.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР