ЦСКА победи новака в Първа лига Етър (Велико Търново) с

...
ЦСКА победи новака в Първа лига Етър (Велико Търново) с
Коментари Харесай

ЦСКА продължи с победите в контролите след 2:0 срещу "Етър"

ЦСКА победи новака в Първа лига " Етър " (Велико Търново) с 2:0 в една от последните си инспекции преди старта на новия сезон. Двубоят се игра на обновената база в Панчарево, а головете бяха дело на Кирил Десподов и Рубен Пинто през първото полувреме.

Червените можеха да открият резултата ще с първата си офанзива в мача. Десподов проби отдясно и подаде към нахлуващия в наказателното поле Фернандо Каранга, който се завъртя и стреля, само че настрана от вратата на Христо Иванов.

По-активната игра на ЦСКА въпреки всичко даде резултат в 16-ата минута. Стефан Неделчев позволи груба неточност и разреши на Кевин Меркадо да му отнеме топката. Меркадо напредна и хитро подаде към границата на наказателното поле за Десподов, който означи с компактен шут по диагонала.

В 32-ата минута гредата попречи на Давид Симао да удвои задатъка на алените след пробив по левия фланг на Антон Недялков. Все отново шест минути по-късно домакините стигнаха до втори гол. Симао центрира в наказателното поле, а Пинто засече с глава - 2:0.

През второто полувреме в игра за ЦСКА се появи каращият проби Марко Клисура. Треньорът Стамен Белчев направи още няколко промени в хода на втората част и това се отрази на играта на неговия тим.

След като преобладаваха през първото полувреме, алените понижиха темпото след почивката. " Етър " се възползва и сътвори няколко положителни благоприятни условия за гол, само че не съумя да ги осъществя.

" Трябва да бъдем по-агресивни и по-комбинативни, с цел да изглеждаме по метода, по който желаеме за новия сезон ", съобщи Белчев пред " Диема спорт ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР