ЦСКА отнесе състава на Македония ГП с 4:0 в мач

...
ЦСКА отнесе състава на Македония ГП с 4:0 в мач
Коментари Харесай

ЦСКА с лекота разгроми Македония ГП

ЦСКА отнесе състава на Македония ГП с 4:0 в мач реванш от втория прелиминарен кръг на Лига на конференциите и след 0:0 в първата среща в профил съседите от шампионата.

Срещата стартира в бързо движение, като още в първите 120 секунди Калоян Кръстев и сътрудниците му сътвориха две разбърквания пред вратата на гостите.

След това Филип Алексовски се откъсна рисково зад отбраната на " алените ", само че Густаво Бусато излезе прозорливо и съумя да почисти топката в точния момент. В 19-а минута пристигна и слаб удар на състезател от Македония ГП, само че нямаше проблеми за стража на българския отбор.

Минута по-късно Перес се оказа на добра позиция след неточност на Амос Юга, само че интервенция на Матай съумя да избави " алените ".

В 31-а минута ЦСКА съумя да открие от обичаната си обстановка - ъглов удар. След центриране на Георги Йомов, топката беше продължена от Мено Кох, а Юрген Матай съумя с мощно воле да преодолее Стевковски за 1:0.



Митко Бербатов почете мача на " алените ". Снимки: Lap.bg

В 48-ата минута Йомов имаше опция да потърси с воле вратата на тима от Северна Македония, само че ударът на крилото беше извънредно неопределено и излезе в навън.

В 61-а минута ЦСКА съумя значително да си реши дуела. След изритана топка напред от Мено Кох Лазар Туфегджич съумя да плъзне извеждащ пас към Георги Йомов, който разстреля Стевковски за 2:0.

В 78-а минута българският представител реши всичко. След като стражът на гостите се оправи с мощен удар на Вион последва корнер. Неговото осъществяване донесе ново безредие, а Лазар Туфегджич беше най-съобразителен, с цел да оформи класическото 3:0.

Три минути по-късно Маурисио Гарсес опитва удар отдалеко, само че неопределено. Две минути преди края на постоянното време, Дюкенс Назон оформи крайният резултат след ново безредие от корнер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР