ЦСКА от 90-те до наши дни на Пламен Димитров разгроми

...
ЦСКА от 90-те до наши дни на Пламен Димитров разгроми
Коментари Харесай

Ретро ЦСКА с нова забележителна победа в WINBET e-футбол лига

ЦСКА от 90-те до наши дни на Пламен Димитров разгроми с 6:0 Ботев (Враца), ръководен от Милен Манчев, в мач от топ 14 на WINBET е-футбол лига. Срещата беше излъчена нощес по Sportal TV. Червените не разрешиха на гостите да нарушат започнатата от Пенев (39 мин.) голова серия, която продължи по атрактивен метод до последния сигнал от виртуалния арбитър. Бербатов (55, 80 мин.) и Каранга (72, 90 мин.) означиха по две попадения, а след осъществяване на дузпа в 66-ата минута Стоичков също се разписа в дуела.

В другия ефирен мач от WINBET е-футбол лига тимът на Литекс, воден от Йоан Бауренски, си извоюва победа по извънредно трагичен метод в последните секунди на мача против Пирин (Гоце Делчев) на Валентин Джагълов. Двамата участници в топ 14 на WINBET e-футбол лига играха най-вече тактически и вследствие на това срещата не беше изключително резултатна. Единственото попадение осъществя Йораданов в последната минута на добавеното време.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата efootball.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР