ЦСКА осъществи трети летен трансфер. Червените привлякоха бившия младежки национал

...
ЦСКА осъществи трети летен трансфер. Червените привлякоха бившия младежки национал
Коментари Харесай

Португалски халф е третото ново попълнение за ЦСКА

ЦСКА реализира трети летен трансфер. Червените привлякоха някогашния юношески национал на Португалия Жанио Бикел Фигейредо да Силва. Роденият в Гвинея-Бисау полузащитник идва от втородивизионния холандски отбор НЕК (Ниймеген), като алените не оповестиха детайлности по договорката.

Според авторитетния уебсайт transfermarkt.de договорът на 22-годишния състезател с холандците изтича това лято, тъй че най-вероятно той идва на " Българска войска " като свободен сътрудник. Бикел, който е оценен на 500 хиляди евро, работи в центъра на полузащитата.

През предишния сезон 22-годишният футболист записа едвам четири дуела във второто равнище на Холандия, като единствено един път беше измежду титулярите за НЕК. За три сезона в клуба, два от които в " Ередивизи ", той изигра 67 турнирни мача за клуба.



Бикел е младеж на " Хееренвеен ", като късмет да тренира с първия тим му дава Марко ван Бастен, който е отпред на отбора до 2014 година През 2015 година футболистът дебютира за първия отбор. Изиграва шест мача в " Ередивизи ", преди да подпише с " НЕК ".

Бикел има португалски паспорт и бил част от юношеските обединения на Португалия до 19 и 20 години. През 2015 година той е част от тима, който взе участие в международното състезание за младежи до 20 години в Нова Зеландия.

Другите две нови попълнения на ЦСКА са Стивън Перейра и вратарят Данте Стипица. Червените съумяха да привлекат за непрекъснато и Енрике Рафаел, който предишния сезон игра чартърен от " Атлетико минейро ". В същото време клубът се раздели с Раул Лое, Роланд Алберг, Хеан Бланко, Александър Барт и Укра.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР