ЦСКА официално обяви трансфера на холандския полузащитник Върнон Анита. Халфът

...
ЦСКА официално обяви трансфера на холандския полузащитник Върнон Анита. Халфът
Коментари Харесай

ЦСКА представи бивш играч на "Нюкасъл"

ЦСКА публично разгласи прехвърлянето на холандския полузащитник Върнон Анита. Халфът мина сполучливо медицински прегледи и подписа контракт до края на сезона, след което при взаимно единодушие на страните контрактът може да бъде продължен, пишат " алените " на клубния си уебсайт.

Анита е артикул на школата на " Аякс ", като има 150 мача и 7 гола във всички съревнования за първия отбор на холандския гранд. Печели 2 шампионски трофеи, 3 пъти купата и суперкупата на страната.

През 2012 година Анита минава в британския " Нюкасъл ", с който в продължение на 4 сезона изиграва 106 срещи във Висшата лига, а през 2016/17 завоюва с отбора и първото място в Чемпиъншип.

Кариерата му на Острова продължава в " Лийдс ", а за последно Анита се състезава в Ередивизи с екипа на " Вилем II ". Халфът има мачове за всички национални гарнитури на Холандия.



" Много съм благополучен, че нещата се развиха добре и ще играя за ЦСКА. Амбициран съм бързо да се интегрирам в състава и да оказа помощ с опита си да спечелим трофей този сезон. Всички ме одобриха доста задушевно и считам, че няма да имам проблеми с акомодацията. Физически се усещам добре, защото през последните месеци упражнявах интензивно с родния си отбор " Аякс ", сподели Анита пред клубния уебсайт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР