ЦСКА официално обяви поредното си ново попълнение. Това е централният

...
ЦСКА официално обяви поредното си ново попълнение. Това е централният
Коментари Харесай

ЦСКА приветства Мено Кох в клуба!


ЦСКА публично разгласи следващото си ново попълнение. Това е централният бранител от Нидерландия - Мено Кох. Във вторник новината беше доказана пред ТОПСПОРТ от управлението на " алените ".

Ето какво написа в този момент в формалния уебсайт на 31-кратните първенци:

" Армейци,

ЦСКА укрепи ариергарда си с холандския защитник Мено Кох. Високият 195 см. бранител бе притеглен от елита на Белгия, където защитаваше цветовете на локалния Апелативен съд Юпен.

Кох бе набелязан за трансфер още през лятото на предходната година, само че тогава клубът му отхвърли да го продаде. През декември двете страни възобновиха договарянията и в този момент те бяха финализирани от изпълнителния шеф Пламен Марков и оперативния щаб на алените.

Новото попълнение мина сполучливо медицински прегледи през днешния ден и ще се включи в следобедното занятие на отбора. Мено Кох е роден на 2 юли 1994г и е артикул на школата на ПСВ Айндховен, с който подписва дълготраен професионален контракт. С " филипсите " печели купата и суперкупата на страната през 2016г, само че главно се изявява в дублиращия отбор, където демонстрира удивителна ефикасност, отбелязвайки 17 гола.

Кариерата му в страната на лалетата продължава в Утрехт и НАК Бреда, с които записва 61 мача и 3 попадения в Ередивизие. През последната година и половина футболистът бе част от Апелативен съд Юпен. С белгийския си отбор Кох изигра 40 дуела в първа дивизия, вкарвайки 3 гола, като нерядко носеше и капитанската лента.

Пожелаваме на Мено Кох здраве и доста триумфи с алената фланелка!

НА ДОБЪЕ ЧАС! ".
 ЦСКА желал Мено Кох още през лятото, разкриха в Нидерландия
ЦСКА желал Мено Кох още през лятото, разкриха в Нидерландия

Всичко по прехвърлянето на бранителя е уточнено
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР