ЦСКА обяви, че към тима се присъединяват двама футболисти от

...
ЦСКА обяви, че към тима се присъединяват двама футболисти от
Коментари Харесай

ЦСКА привлече двама от “Уотфорд”

ЦСКА разгласи, че към отбора се причисляват двама футболисти от британския “Уотфорд”. Джером Синклер и Адалберто Пенярена ще играят за тима от стадион “Българска армия” чартърен за 1 сезон. Очаква се те да дойдат у нас във вторник (6 октомври).

“Джером Синклер е на 24 години и е артикул на школата на “Ливърпул”, като има записани и публични мачове с екипа на „ мърсисайдци “. През януари 2016 година футболистът е трансфериран в “Уотфорд”, след което е преотстъпван поредно на “Бирмингам”, “Съндърланд”, “Оксфорд “ и холандския “Венло”. Синклер е някогашен младежки национал на Англия.

Адалберто Пенярена Маестре е 23-годишен, сегашен национал на Венецуела, само че има испански паспорт. Той дебаркира в “Удинезе” през 2015 година и незабавно е даден чартърен на “Гранада”, където прави отлични мачове в Примера дивизион и отбелязва 5 гола. След това е продаден на “Уотфорд”, а от 2016-та година насам е обличал екипите на “Гранада”, “Удинезе”, “Малага” и белгийския “Ойпен”. Пенярена е международен вицешампион за младежи с Венецуела на Мондиала през 2017-та година, а за ‚А “ тима на родината си е записал 15 срещи “, показват новите си попълнения от ЦСКА.

Очаква се до часове “червените” да разгласят раздялата си с голмайстора Али Соу, който би трябвало да премине в “Дижон”. Трансферният прозорец във Франция затваря в 1:00 ч. след среднощ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР