ЦСКА няма да привлича играчи от българския пазар. Армейците ще

...
ЦСКА няма да привлича играчи от българския пазар. Армейците ще
Коментари Харесай

ЦСКА-София протяга ръце към шестима чужденци

ЦСКА няма да притегля играчи от българския пазар. " Армейците " ще вземат единствено чужденци, само че такива от родното състезание не попадат в проектите на клуба, твърди " Тема спорт ". През зимата се говореше, че алените имат интерес към Родни Антуи и Уесли Ната от Царско село. Те обаче си имат настоящи контракти и притежателят Стойне Манолов съобщи, че искащите би трябвало да си платят за правата им.

В ЦСКА са отправили запитвания също за Филип Кръстев (Славия), Мартин Минчев (Черно море) и Димитър Тонев (Ботев Пловдив). Клубовете им обаче са поискали надлежно 3, 2 и 1 млн. лева, което е отказало „ алените “ от българския пазар.

ЦСКА към този момент е подписал контракти с двама футболисти, само че имената им се пазят в загадка. Единият е нидерландски централен бранител, който е на 26 година и прилича на физика разтрогналия Албентоса. Другият е халф, само че детайлности за него не се оповестяват.

" Армейците " възнамеряват да вземат общо шестима през лятото, като се договаря със състезатели във всяка линия, без вратари. В ЦСКА също по този начин разясниха разлъка с Кери и Юрич, само че може и да размислят. Не е изключено обаче заплатите им да бъдат предоговорени. Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР