ЦСКА няма да подцени реванша с Титоград, а грешките в

...
ЦСКА няма да подцени реванша с Титоград, а грешките в
Коментари Харесай

ЦСКА няма да подцени реванша с Титоград, обеща Митов

ЦСКА няма да подцени реванша с Титоград, а грешките в отбрана последователно ще бъдат изчистени, това съобщи старши треньорът на „ алените ” Добромир Митов преди мача в Подгорица от първия прелиминарен кръг на Лига Европа довечера.

„ Говорихме, че не би трябвало да има разпределяне, тъй като видяхте, че в първия мач тимът на Титоград ни сътвори много главоболия, изключително през първото полувреме. Ще подходим изцяло съществено и отговорно ”, сподели Митов за идния дуел.

Той добави, че се надява отборът да почисти грешките от играта си, само че за това се изисква време и сработване сред новите и старите играчи.

„ Виждате, че в нашия тим има много нови футболисти. Имаме потребност от още малко сработка и в бъдеще ще се представяме по-добре. Имаме опитни футболисти, само че и те имат потребност от сработка и време. Направихме неточности, които ни костваха точките в последния мач (равенството 2:2 с Етър; б.р.). Надявам се в бъдеще да сведем до най-малко грешките освен в отбрана, а на всички места ”, разяснява още наставникът.

Старши треньорът приключи с това, че тимът на ЦСКА е крепко стъпил на земята. Той загатна за промени в състава и акцентира върху сериозността на мача макар безапелационния триумф в първата среща с 4:0. „ Титоград не е тим за подценяване. Ние сме ЦСКА и нямаме право на опити. Те са за контролите. Всеки би трябвало да си заслужи фланелката, а не да му се подарява ”, съобщи Митов.

Междувременно през вчерашния ден вечерта ЦСКА организира своето публично занятие преди реванша против Титоград в Подгорица. „ Армейците ” са в група от 19 футболисти. Божидар Чорбаджийски ще изтърпи третия дуел от наказването си поради аления картон против Копенхаген през предишното лято, а Стойчо Атанасов остана в София поради грип. Останалите отсъстващи са контузените Иван Турицов и Енрике Рафаел. В България остана и новото попълнение Вив Соломон-Отабор. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР