ЦСКА няма да може да разчита на капитана си Венцислав

...
ЦСКА няма да може да разчита на капитана си Венцислав
Коментари Харесай

Голям удар за ЦСКА преди мач №2 с Балкан

ЦСКА няма да може да разчита на капитана си Венцислав Петков във втория мач от полуфиналната серия с Балкан, научи Sportal.bg. Опитният гард получи травма по време на конфликт №1 в Ботевград, която го вади от сметките на треньора Росен Барчовски и през днешния ден. Проблемът при него е разтежение на адуктор.

Това не е единственият проблем при „ армейците “, които няма да могат да разчитат още веднъж на центъра Драган Зекович. Сръбският баскетболист има контузия в лявото коляно, която към момента не му разрешава да се включи в естествения подготвителен развой.

В първия мач ЦСКА победи с 90:79 Балкан като посетител. Днес от 19:00 часа столичният гранд се изправя против първенеца още веднъж в „ Арена Ботевград “.

Серията за място на финала в НБЛ се играе до три победи от пет мача. Третата среща ще бъде на 17 май от 19:00 часа в залата на ЦСКА. Евентуален четвърти мач още веднъж ще опълчи двата тима в същото спортно съоражение, а в случай че се стигне до пети решителен конфликт, то той ще върне „ алените “ и „ зелените “ в Ботевград на 22 май.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР