ЦСКА няма да изпраща съгледвач на първия мач между Брьондби

...
ЦСКА няма да изпраща съгледвач на първия мач между Брьондби
Коментари Харесай

ЦСКА няма да праща съгледвач на Брьондби - Базел, румънец свири реванша със Сейнт Патрикс

ЦСКА няма да изпраща съгледвач на първия мач сред Брьондби и Базел, който ще се играе на „ Брьондби Стейдиъм “ от 21:45 часа тази вечер.

Жребият във вторник дефинира спечелилият от датско-швейцарския конфликт да се изправи вероятно против „ алените “ в плейофа на ЛК. На „ Армията “ обаче са решили да не пращат емисар онлайн в Дания.

„ Ще забележим вероятно за реванша. Няма смисъл да приказваме за Брьондби или Базел. Ако, дай боже, преминем в другия кръг, тогава ще разясняваме другите противници “, съобщи на Саша Илич.

Румънският арбитър Хорацио Фешник ще управлява реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите сред Сейнт Патрикс и ЦСКА. Двубоят на „ Тала Стейдиъм “ в Дъблин ще се играе на 11 август от 21:45 часа.

Помощници на 32-годишния Фешник ще бъдат неговите сънародници Валентин Аврам и Александру Керей. За четвърти арбитър е избран Себастиан Колцеску.

Хорацио Фешник е прочут за почитателите на ЦСКА. На 17 септември 2020 година той управлява домакинския мач на „ алените " против БАТЕ Борисов от втория квалификационен кръг на Лига Европа.
„ Червените “ завоюваха с 2:0, макар че в 30-ата минута реферът отсъди дузпа в интерес на беларуския отбор. Густаво Бусато обаче избави удара на Милич от бялата точка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР