ЦСКА не успя да победи хита в Първа лига този

...
ЦСКА не успя да победи хита в Първа лига този
Коментари Харесай

ЦСКА се препъна в хита Крумовград и май се запъти към евробаража

ЦСКА не съумя да победи шлагера в Първа лига този сезон Крумовград.

Мачът на стадион " Васил Левски " завъри 2:2, с което серията на гостите без проваляне набъбна на 15 следващи дуела.

С този резултат ЦСКА излезе на второ място с една точка пред Черно море, който обаче е с мач по-малко.

Двата отбора водят борба, като останалият на трета позиция ще би трябвало да играе бараж, с цел да се класира за Лига на конференциите.

Изненадващо още в третата минута Крумовград поведе в резултата посредством Патрик Луан, само че в 29-ата ЦСКА изравни посредством Линдсет.
 Българска телеграфна агенция
В края на първата част обаче норвежецът не съумя да се разпише за повторно, като изпусна дузпа. Любопитното е, че това бе въобще първа изпълнена дузпа в кариерата му.

В началото на втората част " армейците " въпреки всичко стигнаха до поврат, откакто различен норвежец - Улауш Скаршем, асистира към Матиас Фаетон за 2:1.

Радостта на домакините обаче търпя единствено 6 минута, като в 55-ата още веднъж Луан се измъкна зад тила на алената защита и вкара за крайното 2:2.
 Българска телеграфна агенция
До последния съдийски сигнал ЦСКА натисна противника, само че без съществени положения, а гостите бавиха съществено играта.

" Неуверени сме при статични положения, в много моменти губим централизация. Имахме задоволително положения и трябваше да спечелим, само че не се получи. Необяснимо е за какво при започване на мачовете позволяваме по най-елементарен метод гол ", показа след мача треньорът на ЦСКА Стамен Белчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР