ЦСКА не успя да победи Хебър при гостуването си в

...
ЦСКА не успя да победи Хебър при гостуването си в
Коментари Харесай

ЦСКА се издъни на старта срещу Хебър

ЦСКА не съумя да победи Хебър при гостуването си в Пазарджик. Мачът от първия кръг приключи 0:0.


През всички 90 минути " армейците " имаха преимущество, само че не откриха правилния път към вратата. Така за първи път в историята си Хебър не загуби от ЦСКА.

Още в 5-ата минута " алените " стигнаха до положително състояние пред вратата на домакините. Жираир Шагоян откри Тобиас Хайнц и норвежецът шутира от границата на наказателното поле, само че топката излезе в навън. Малко по-късно Асен Дончев центрира към Марк-Антонио Папазов, който стреля с глава, само че Петър Дебърлиев мазета.

Четири минути преди почивката Амос Юга насочи рисков шут от към 20 метра, само че около дясната греда.

Десет минути след началото на вторите 45 минути 19-годишният Папазов беше изведен в наказателното поле, който насочи рисков удар, само че не съумя да уцели вратата на Хебър. В идната офанзива дебютантът Матиас Фаетон, който се появи като запаса на почивката, не съумя да преодолее Дебърлиев.

В 74-ата минута домакините претендираха за дузпа, откакто Георги Николов беше повален в наказателното поле, само че съдията Станимир Тренчев не отсъди такава и даже сподели жълт картон на нападателя. В идната офанзива ЦСКА беше покрай попадение, откакто Матиас Фаетон получи топката от Майкъл Естрада, стреля рисково от близка отдалеченост, само че Петър Дебарлиев улови.

До края рискови обстановки пред двете порти нямаше и срещата приключи 0:0.

В идващия кръг " алените " одобряват новака Крумовград, който на старта съкруши с 3:1 Лудогорец, до момента в който хората на Любослав Пенев гостуват на Черно море. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР